Fine art

Eklektik studio ima u ponudi originalne-autorske, fine art fotografije, koje su namijenjene uređenju svih vrsta enterijera. Takođe su idealan znak paznje za neku posebnu priliku. Fotografije je moguće štampati u svim formatima, a po izboru klijenta se radi i uramljivanje, shodno njegovim potrebama i željama. Fotografije se štampaju na kvalitetnom Fine Art papiru, a moguća je i štampa na canvas platnu, shodno željama kupca.

foto album…

Portreti

Ova usluga je namjenjena svim pojedincima koji žele da dobiju profesionalne portrete za ličnu upotrebu ili za promotivne svrhe. Osim klasičnih portreta, Eklektik studio nudi usluge porodičnog fotografisanja, korporativne portrete, fotografisanje parova, fotografisanje  djece, trudnica,  fotografisanje matura i polumatura.Ovo fotografisanje može biti dostupno u dva paketa, u smislu da se može snimati u prostorijama Eklektik studija ili na lokaciji koju izabere klijent.Osim ovih usluga fotografisanja portreta,Eklektik studio nudi i praznično fotografisanje sa adekvatnom scenografijom.

foto album…

MODNA FOTOGRAFIJA

Modna fotografija podrazumijeva fotografisanje odjeće, obuće i modnih detalja na modelu. U zavisnosti od potreba, može se fotografisat i cijeli outfit ili samo jedan predmet.  Fotografisanje se radi na terenu ili u studiju, shodno želji klijenta.Modno fotografisanje je namjenjeno svima koji se bave modom i žele da je istaknu-butici, modni dizajneri, blogeri,  influenseri. Te fotografije su odmah spremne za upotrebu i mogu se koristiti na društvenim mrežama, sajtovima, katalozima i u magazinima.Kod ove usluge , u dogovoru sa klijentom se angažuje stilista, frizer i šminker.

 

foto album…

FOTOGRAFISANJE PROIZVODA I HRANE

 

Fotografija proizvoda, pored dobrog marketinga, igra glavnu ulogu pri odluci kupca o kupovini samog proizvoda. Fotografija ima ključnu ulogu u tome koliko će se on istaći, probiti među konkurencijom i najvažnije – prodavati.Dobra fotografija potencijalne potrošače pretvara u sigurne kupce, koji će se vraćati i uvek preporucivati taj proizvod.Eklektik studio nudi kreativna rijesenja za fotografisanje proizvoda I hrane sa odredjenom temom i namjenom. To podrazumijeva stilizovanje i fotografisanje za dalju prodaju i upotrebu. Uz adekvatne rekvizite, prilagodjene svakom proizvodu ponaosob i adekvatnim izborom scenografije, sam proizvod ce da dobije “ono nesto” sto mu je neophodno da se kupac momentalno odluci za dalju kupovinu.Prvo se definise na koji način, sa kojim osvetljenjem i pozadinom je najbolje fotografisati određenu vrstu proizvoda kako bi on zablistao punim sjajem. Tokom planiranja pazljivo se biraju pozadine i dodaci koji ce se naci na fotografiji da bi se taj proizvod prikazao u kontekstu u kome je namijenjen.Nakon fotografisanja,fotografije se obradjuju u najsavremenijim programima, tako da se koriguju mane a istaknu prednosti samog proizvoda. Rezultat su reklamnii materijali i galerije koje izgledaju profesionalno.Kao takve, ove fotografije su idealne za promovisanje i prezentaciju proizvodai hrane na drustvenim mrezama, sajtovima, casopisima, katalozima, brosurama, flajerima….

 

foto album…

foto album…

TEMATSKO SLIKANJE

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.